Felul I
Supa de verdeturi, de Pasti (~198 kcal/portie)
Ingrediente pentru 6 portii:
apa – 1500 ml
oua de prepelita, fierte tare – 6 bucati
frunze de coriandru – 4 legaturi
patrunjel proaspat – 2 legaturi
cascaval, cheag tare – 200 gr
faina de migdale – 1/2 pahar
sare – dupa gust
ardei gras rosu – dupa gust
Mod de preparare:
Verdeata (patrunjel, coriandru) se spala si ...Citeste »
Felul I
Supa de peste finlandeza
Ingrediente pentru 8 portii:
somon (de preferat cotlet, coada, dar nu file!) – 400 gr
cartofi, marime medie – 2 bucati
ceapa – 1 bucata
unt – 50 gr
frisca pentru gatit – 1 pahar
marar – 1/4 pahar
arpagic – 1/4 pahar
frunze de dafin
piper, boabe
cuisoare
sare
Mod de preparare:
Din somon, frunze de dafin, piper si cuisoare se prepara un ...Citeste »
Felul I
Ciorba de Pasti cu hrean (~220 kcal/portie)
Ingrediente pentru 8 portii:
carne de porc, cu os – 500 gr
bacon – 100 gr
radacina de patrunjel, uscat – 1 bucata
sfecla, marime medie – 2 bucati
rosii – 1 bucata
morcov, marime mare – 2 bucati
ceapa – 2 bucati
varza murata – 1 kg
hrean, pregatit, cumparat din magazin – 4 linguri
otet de ...Citeste »